« W CRISIS »: WHYTE CORPORATE AFFAIRS LANCEERT ALLEREERSTE CRISIS-APP

OM SNELLER TE KUNNEN REAGEREN IN CRISISSITUATIES

Woensdag 22 juni 2016 — Alle specialisten weten dat goed crisismanagement op twee fundamenten rust: een goede voorbereiding en een snelle reactietijd.

Whyte Corporate Affairs is een absolute specialist in crisiscommunicatie. Dat bewijzen het bureau en haar consultants al vele jaren in de praktijk. Bovendien ontwikkelt Whyte ook crisiscommunicatieplannen voor haar klanten. Deze crisisplannen kwamen vroeger vaak terecht in een farde in een kast, op het eigen Intranet of, recenter, soms in een beveiligde cloud-omgeving.  

Wanneer een organisatie altijd voorbereid wil zijn op een mogelijke crisissituatie, moeten de procedures, templates, contactgegevens en perslijst permanent en overal beschikbaar zijn. Een papieren versie of een online versie volstaan dan niet meer.

Daarom besliste Whyte Corporate Affairs om een smartphone applicatie te ontwikkelen. Via een smartphone zijn bedrijfsleiders en communicatieverantwoordelijken 24/7 geconnecteerd.  Voor het basisgebruik van de app is ook geen Internet nodig. “W Crisis” staat twee types van gebruik toe.  De app is gratis te downloaden en biedt alle gebruikers enkele eerste crisiscommunicatietips en een algemene perslijst waarin je de meest recente gegevens van de belangrijkste Belgische redacties (TV, radio, kranten en online) terugvindt. Er is ook optie waarmee klanten, mits dit op voorhand wordt voorbereid, mobiel toegang hebben tot hun eigen beveiligd crisisplan.

Ontdek meer over “W Crisis” en wat deze app te bieden heeft in deze video: https://vimeo.com/171397559

 “W Crisis” brengt je crisisplan, contactgegevens, perslijsten en alle andere noodzakelijke tools samen op één veilige plaats, die altijd en overal toegankelijk is met één vingertoets.

“W crisis” is nu beschikbaar in de Apple Store en op Google Play.

Whyte crisis app