Eveline De Ridder verkozen in de Raad van Bestuur van beroepsvereniging C²

Emmanuel Goedseels, co-voorzitter van C², die vorig jaar nog de integratie van de BPRCA (Belgian Public Relations Consultants Association) en 3C (Corporate Communications Community) leidde, besliste na 8 jaar inzet voor de sector om de fakkel door te geven. Eveline De Ridder, tevens partner bij Whyte, stelde zich daarom tijdens de laatste Algemene Vergadering kandidaat voor de Raad van Bestuur van C².  Eveline heeft 20 jaar expertise in reputatiemanagement van bedrijven en instellingen en was in 2008 één van de medeoprichters van het agentschap. Ze is een echte ambassadrice van de geïntegreerde Corporate Affairs aanpak waaraan ze een digitale toets geeft en wil zich voor C² vooral inzetten om de notoriëteit van ons vak te verbeteren.

Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt meer dan 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’, in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’ en in 2019 een European Excellence Award voor haar innoverende aanpak in het sensibiliseren van stakeholders.