Freek Bracke versterkt het team van Whyte Corporate Affairs

Om haar groei en toenemende specialisatie verder te ondersteunen, versterkt Whyte Corporate Affairs haar team met de aanwerving van Freek Bracke. Hij vervoegt het team als Associate Director Corporate Communication als antwoord op de groeiende vraag naar strategisch advies en professionele ondersteuning op het vlak van reputatiebeheer en corporate communicatie.

Voor zijn komst naar Whyte Corporate Affairs was Freek Bracke aan de slag bij Unilever, een van 's werelds toonaangevende producenten van consumentengoederen. Als ‘corporate communications manager’ was hij de voorbije 7 jaar verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Unilever in België. Na twee jaar werd hij gevraagd om als woordvoerder ook mee te bouwen aan de reputatie van Unilever NV, het Nederlandse hoofdkantoor van de groep.

Alvorens Unilever te vervoegen, adviseerde en begeleidde hij ondernemingen en organisaties bij het communicatiebureau akkanto. Hij bouwde er een rijke ervaring op in heel wat communicatiedomeinen waaronder public affairs, crisiscommunicatie en mediarelaties.

Met zijn uitgebreide professionele ervaring en sterke reputatie als vertrouwd adviseur, staat Freek Bracke garant voor een verdere versterking van het multidisciplinaire team van consultants van Whyte Corporate Affairs. Als communicatiespecialist en voormalig woordvoerder zal Freek zich onder meer toeleggen op corporate communicatieopdrachten, mediatrainingen en mediarelaties.

Deze versterking van het team weerspiegelt het succes en de groeiende klantenportfolio van Whyte Corporate Affairs. Whyte Corporate Affairs blijft groeien en plant de komende maanden een verdere uitbreiding van het team, onder meer op het vlak van van change management en influencer relations. Ook het team van het kantoor in Antwerpen wordt verder versterkt.

Eveline De Ridder

Partner, Whyte Corporate Affairs

Joris Bulteel

Partner, Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders in België. Haar twee agentschappen Twyst en StudioTokyo - het eerste richt zich op public relations en merkreputatie, het tweede op visualisatie - delen hetzelfde DNA en stellen haar in staat haar werkingsgebied aanzienlijk uit te breiden. Het agentschap telt 40+ medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.   

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’, in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’ en in 2019 een European Excellence Award voor haar innoverende aanpak in het sensibiliseren van stakeholders en een Sabre Award voor het beste communicatieadviesbureau in de Benelux (2022).