Isabelle Hardy versterkt het team van Whyte Corporate Affairs

Isabelle Hardy versterkt het team van Whyte Corporate Affairs als Director. Zij was Partner bij akkanto, een in Brussel gevestigd onafhankelijk communicatieadviesbureau, waar ze mee aan de basis lag in 1995. Zij begon haar carrière in 1986 bij het communicatiebureau Infopublic (het huidige Weber-Shandwick), waarna zij bijkomende ervaring opdeed in het communicatiedepartement van Lintas (reclame) en Ogilvy (Ogilvy Adams & Rinehart Brussel).

Bij Whyte Corporate Affairs zal Isabelle zich toeleggen op corporate communicatie, crisiscommunicatie en interne communicatie. De komst van Isabelle past in de verdere groei van Whyte Corporate Affairs, die gebaseerd is op kwaliteitsvol werk, zin voor ondernemerschap en een solide reputatie.

De expertise van Isabelle sluit naadloos aan bij de specialisatie van Whyte in crisiscommunicatie en de verdere uitbouw van de advies- en dienstverlening in interne communicatie en veranderingsmanagement.

De afgelopen jaren heeft Isabelle een groot aantal internationale en Belgische beursgenoteerde bedrijven geadviseerd in het kader van collectief ontslag, crisiscommunicatie, begeleiden van herstructureringen en issues management.

Zij heeft ook heel wat ervaring in mediatrainingen, personal coaching (CEO-niveau) en presentatietechnieken.

Gezien haar specialisatie in het begeleiden van veranderingspgrogramma’s, werd Isabelle dikwijls gevraagd als interim communicatiemanager om het communicatiedepartement van grote bedrijven te sturen bij grote projecten. Zo begeleidde zij Y2K en de invoering van de euro voor Worldline, en werkte zij onder meer in house bij Febelfin, Unilever, Carrefour België en Proximus.

Isabelle wordt regelmatig gevraagd als gastspreker in Crisiscommunicatie en Mediarelaties aan de KULeuven, de IHECS, en de afdeling Meertalige Bedrijfscommunicatie van het Ugent.  Isabelle spreekt vloeiend Nederlands,  Frans en Engels.

Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt meer dan 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’, in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’ en in 2019 een European Excellence Award voor haar innoverende aanpak in het sensibiliseren van stakeholders.