Martine Maelschalck vervoegt communicatieadviesbureau Whyte Corporate Affairs

Na meerdere jaren als hoofdredactrice van de krant L’Echo, en meer recent als directrice communicatie van de Federale Minister van Begroting, zal Martine Maelschalck op 1 maart 2017 starten bij het team van Whyte Corporate Affairs. Het adviesbureau kent sinds de oprichting een continue groei door een stijgende vraag van klanten die strategische begeleiding wensen in complexe en gevoelige dossiers. De expertise en ervaring van Martine Maelschalck vormen hierbij een stevige aanwinst.

Haar kennis van het medialandschap in het algemeen, en in het bijzonder haar expertise op het vlak van de economische pers, de Belgische economie en het Belgische politieke landschap, sluiten naadloos aan bij de “corporate affairs”-activiteiten van het agentschap, dat zich focust op corporate communicatie, public affairs, financiële communicatie en crisiscommunicatie en gevoelige dossiers.

Martine vervoegt het Whyte Corporate Affairs team als Senior Advisor.

Contacteer ons
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt bijna 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’ en in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’.