Whyte Corporate Affairs opent tweede kantoor in Antwerpen

Whyte Corporate Affairs, Belgisch onafhankelijk communicatiebureau en marktleider in bedrijfscommunicatie en public affairs, opent een tweede kantoor in Antwerpen.  Daarmee is Whyte het eerste en enige bureau met een aanwezigheid in de twee grootste steden van het land.  Met de opening van het Antwerps kantoor versterkt Whyte haar aanwezigheid in de Vlaamse markt en geeft het vorm aan haar verdere groei.

Van bij de opstart van Whyte was de keuze voor een Brussels hoofdkantoor een evidentie: omwille van de tweetaligheid en de centrale ligging, maar uiteraard ook omdat Brussel de hotspot is in het politieke en medialandschap, en het best bereikbaar voor de vele internationale klanten van Whyte.  Vanuit Brussel groeide Whyte in enkele jaren tijd uit tot een van de marktleiders, met een team van meer dan 25 Vlaamse en Franstalige consultants en een bijzonder gevarieerde klantenportefeuille.

Negen jaar na oprichting is Whyte klaar voor een nieuwe stap: de opening van een tweede kantoor in Antwerpen, als extra springplank naar in Vlaanderen gevestigde opdrachtgevers.  Daar zijn heel wat goede redenen voor. Whyte groeit en heeft een stevig track record in lokale communicatie- en public affairs-opdrachten.  Een groot deel van de economische activiteit ligt verspreid over Vlaanderen en Antwerpen is vormt een goede uitvalsbasis om andere regio’s te bereiken. De Belgische politiek wordt gekenmerkt door toenemende regionalisering, waarbij Antwerpen het politieke laboratorium van Vlaanderen is. Whyte managet een groeiend aantal Benelux-opdrachten, in nauwe samenwerking met Nederlandse partners.

“Whyte is het product van ondernemerschap en we blijven investeren in de groei en ontwikkeling van ons bureau. Door te investeren in een Antwerpse vestiging, bieden we onze klanten extra vergader- en trainingsfaciliteiten en creëren we bijkomende werkruimte voor onze consultants.  Whyte telt al heel wat klanten uit Antwerpen en andere Vlaamse regio’s, en we zien een duidelijk potentieel voor meer”, aldus Joris Bulteel, partner van Whyte.

“We bieden onze opdrachtgevers het beste van twee werelden: onze nabijheid en goede kennis van het Vlaams economisch en politiek landschap enerzijds en toegang tot onze Brusselse (en Waalse) stakeholder-expertise anderzijds. En dat alles in combinatie met het team, de methodologie, de kwaliteit en de internationale erkenning van een martktleider.”

Het nieuw kantoor is gevestigd aan de Vlaamse Kaai op “het Zuid” in Antwerpen en is vlot bereikbaar vanuit de rest van Vlaanderen en Nederland.

Contacteer ons
Joris Bulteel Whyte
Joris Bulteel Whyte
Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt meer dan 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’ en in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’.