Whyte Corporate Affairs versterkt aanbod in financiële communicatie met Senior Consultant Arnaud Denis

Met het oog op haar verdere ontwikkeling en om in te gaan op de stijgende marktvraag naar financiële communicatie, kondigt Whyte Corporate Affairs aan dat Arnaud Denis het team vervoegt als Senior Consultant.

Nadat Arnaud een diploma in handelsingenieur behaalde aan de Louvain School of Management (IAG), startte hij zijn loopbaan in de Verenigde Staten in het financial control departement van Atmel Corporation, een onderneming uit Silicon Valley actief in de sector van microchips. Nadien maakte hij als Financial Development Analyst deel uit van de financiële directie van UCB in Brussel, waar hij vervolgens in zijn Investor Relations functie instond voor de financiële communicatie van de groep en als woordvoerder van het bedrijf fungeerde. Vervolgens zette hij zijn loopbaan verder als Investor Relations Director van de industriële holding RHJ International. Dankzij een sterke achtergrond in financiële communicatie en zijn ruime ervaring opgebouwd bij beursgenoteerde multinationals, zal Arnaud Denis Whyte Corporate Affairs versterken en haar portfolio aan diensten verbreden.

Het volledige spectrum van stakeholdercommunicatie

Whyte Corporate Affairs illustreert met deze versterking van het team haar opzet om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van klanten naar gespecialiseerde dienstverlening inzake financiële communicatie.  Dit weerspiegelt niet alleen het succes en de verbreding van de klantenportfolio, maar ook de toenemende complexiteit van de dossiers waarin Whyte Corporate Affairs een adviesrol opneemt.

In een steeds complexere omgeving laat de geïntegreerde aanpak van Whyte Corporate Affairs het toe om een beroep te doen op het volledige spectrum van stakeholdercommunicatie in functie van de doelstellingen en reputatie van haar klanten.

Het dienstenportfolio in financiële communicatie van Whyte Corporate Affairs omvat: perceptie-audits, mediarelaties, definiëren en vervatten vanhet        equity verhaal, ondersteuning en coaching in Investor Relations, ontwikkeling van een Investor Relations programma, media monitoring & outreach, crisiscommunicatie en coördinatie van communicatie inzake specifieke bedrijfsontwikkelingen en events (M&A, IPO, obligatie-uitgifte, investeerdersdag,…).

Contacteer ons
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Eveline De Ridder Whyte Corporate Affairs
Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt meer dan 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’ en in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’.