Whyte Corporate Affairs versterkt haar team en organisatie met de komst van een Operations Director

Valérie Allard vervoegt het team van Whyte Corporate Affairs in de nieuwe functie van Operations Director. Haar komst maakt deel uit van de verdere ontwikkeling en groei van het agentschap. 

Na het behalen van haar diploma van Handelsingenieur aan de Solvay Business School van de VUB, begon Valérie haar carrière als pr-coördinator bij het bedrijfsadviesbureau EY. In de daaropvolgende 15 jaar deed zij ervaring op in verschillende ondersteunende functies bij grote internationale bedrijven zoals British Telecom en Deloitte. Daarna leidde ze de operationele zaken in goede banen binnen verschillende domeinen: van financiën tot HR en van administratie tot IT - eerst bij een plaatselijk advocatenkantoor en de laatste 5 jaar bij het internationale advocatenbureau Norton Rose Fulbright.

In haar rol als Operations Director bij Whyte Corporate Affairs zal Valérie bijdragen tot de groei van de organisatie. Voor de eerste maal heeft het agentschap de kaap van 5 miljoen euro aan bruto-inkomsten overschreden, wat neerkomt op een groei van 15% in 2020. Tegelijkertijd heeft het hele team gewerkt aan de diversificatie van het aanbod: na de opening van een tweede kantoor in Antwerpen en de oprichting van een team gespecialiseerd in interne communicatie en ‘change management’, heeft Whyte Corporate Affairs onlangs twee nieuwe creatieve bureaus gelanceerd om haar groei verder vorm te geven: Twyst en StudioTokyo.  

In haar nieuwe rol zal Valérie het operationele beheer van het agentschap op zich nemen wat voor de partners meer ruimte creëert om zich toe te leggen op de verdere uitbouw van het bedrijf en de adviezen naar klanten toe, de uiteindelijke kernactiviteit van het bureau. 

"Met de komst van Valérie versterkt Whyte Corporate Affairs haar interne organisatie om beter te kunnen inspelen op de uitdagingen van vandaag en morgen. In de loop van haar carrière heeft Valérie een ruime ervaring opgebouwd in operationele excellentie, analyse en -optimalisatie van processen binnen consultancybedrijven. Vanuit haar open persoonlijkheid is Valérie een kei in het uitbouwen van goede relaties met diverse belanghebbenden. Het is dan ook met veel enthousiasme dat we Valérie in ons team verwelkomen", legt Eveline De Ridder, Vennoot/Partner bij Whyte Corporate Affairs uit.  

Eveline De Ridder

Partner, Whyte Corporate Affairs

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders in België. Haar twee agentschappen Twyst en StudioTokyo - het eerste richt zich op public relations en merkreputatie, het tweede op visualisatie - delen hetzelfde DNA en stellen haar in staat haar werkingsgebied aanzienlijk uit te breiden. Het agentschap telt 40+ medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.   

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’, in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’ en in 2019 een European Excellence Award voor haar innoverende aanpak in het sensibiliseren van stakeholders en een Sabre Award voor het beste communicatieadviesbureau in de Benelux (2022).