Whyte Corporate Affairs versterkt team met Florence Jaspart, specialiste in Change Management

Om verder te blijven groeien en als antwoord op de stijgende vraag van klanten naar strategische begeleiding in complexe en vaak gevoelige dossiers, worden de expertise en slagkracht van het Whyte Corporate Affairs team versterkt met nieuwe profielen: zo vervoegt Florence Jaspart het agentschap als consultant.

Florence behaalde een master in communicatie voor organisaties en een bijkomende master in management aan de Louvain School of Management (UCL). Ze begon haar loopbaan als assistente voor de vakgroep Strategie van de Louvain School of Management, waar ze strategisch veranderingsbeheer doceerde. Parallel focuste ze voor de KBL Leerstoel Change Management vier jaar lang op het realiseren van verandering en op doeltreffende communicatie in situaties van grote onzekerheid (zoals overnames, herstructureringen, gewijzigd aandeelhouderschap...).

Na deze academische ervaringen stapte Florence over naar de praktijk: een jaar lang was ze verantwoordelijk voor de interne communicatie van alle sites van de UCL, waarbij ze de taak kreeg om een globale strategie uit te werken en nieuwe tools te implementeren teneinde de betrokkenheid van de verschillende stakeholders van de organisatie te verhogen.

Florence Jaspart vervoegt het Whyte Corporate Affairs team als consultant.

 

Doorgezette groei van Whyte Corporate Affairs

Zes jaar na de oprichting blijft Whyte Corporate Affairs zich verder ontwikkelen. Zo verwelkomde het agentschap deze zomer nog drie Associate Consultants: Ariane Goossens, Sebastiaan De Meester en Luigi Sementilli.

De uitbreiding van het team, dat nu 25 medewerkers telt, weerspiegelt de continue groei van het agentschap en van ons klantenbestand. Deze groei is te danken aan ons volledige en geïntegreerde aanbod diensten op het gebied van public affairs, corporate communication en crisismanagement. 

Contacteer ons
Joris Bulteel Whyte Corporate Affairs
Joris Bulteel Whyte Corporate Affairs
Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt meer dan 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’ en in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’.