Skip to Content

Whyte Corporate Affairs versterkt team met Jeroen Verelst

Met zijn gecombineerde ervaring in de journalistiek en in de Belgische politieke wereld zorgt Jeroen Verelst voor een verdere versterking van het team van consultants van Whyte Corporate Affairs. In een steeds complexer wordend stakeholderlandschap hebben ondernemingen een toenemende nood aan strategisch advies en professionele ondersteuning bij hun communicatie en public affairs. Whyte Corporate Affairs is ervan overtuigd dat het met de aanwerving van Jeroen Verelst nog beter kan inspelen op die noden.

Jeroen Verelst werkte de voorbije drie jaar als communicatieadviseur achter de schermen van de politiek. Eerst als woordvoerder voor de parlementsleden van sp.a en als copywriter op het partijhoofdkwartier, het laatste jaar op de federale kabinetten van Minister van Economie en Consumentenzaken Johan Vande Lanotte en Staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez, waar hij ook de sociale media kanalen mee verzorgde.

Voordien werkte Jeroen tien jaar lang als journalist. Na zijn studies Journalistiek ging hij aan de slag bij Het Nieuwsblad, tussen 2005 en 2011 was hij binnenlandredacteur en politiek redacteur bij De Morgen.

Met zijn gecombineerde ervaring in de journalistiek en in de Belgische politieke wereld zorgt Jeroen Verelst voor een verdere versterking van het team van consultants van Whyte Corporate Affairs. Hij staat de klanten van het agentschap zowel bij in hun corporate storytelling als in public affairs dossiers. Die geïntegreerde aanpak stond van meet af aan centraal in de strategie van Whyte Corporate Affairs. De aanwerving van Jeroen Verelst laat het agentschap toe zich nog verder te versterken in deze unieke dienstverlening op de Belgische markt.

Contacteer ons
Eveline De Ridder Partner, Whyte Corporate Affairs
Eveline De Ridder Partner, Whyte Corporate Affairs
Over Whyte Corporate Affairs

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch, onafhankelijk strategisch communicatieadviesbureau dat in 2008 werd opgericht. Whyte is gespecialiseerd in corporate communicatie (media & influencers), crisiscommunicatie en issues management, public affairs, interne communicatie & veranderings-management, financiële communicatie en information design. Het bundelt deze expertiseterreinen in een geïntegreerde ‘corporate affairs’ benadering en is een van de marktleiders. Whyte Corporate Affairs telt bijna 30 medewerkers en heeft kantoren in Brussel en Antwerpen.  

Whyte Corporate Affairs ontving tal van internationale onderscheidingen – in 2017 werd het bekroond met een European Excellence Award voor ‘Public Affairs’ en in 2018 ontving het een Sabre Award voor ‘Crisis Management’.